Namasté bijna klaar voor de nieuwe eigenaar die inmiddels bekend is !

De laatste maanden heeft de boot bij Yachtservice Joosse Zierikzee in de loods gestaan voor een metamorfose. De romp heeft een moderne look gekregen met de “Dark Grey” DD lak van De Ijssel bestaande uit 2 lagen kleurlak en 2 lagen blanke lak.

Namasté tussen 2 andere projecten
De diepe glans werkt als een spiegel

De laatste 2 weken is Ton de Glas bezig geweest met het dek en de opbouw. De gelcoat was erg verweerd maar juist omdat er nooit iemand met polijstmiddelen bezig was geweest kon de gelcoat weer in nieuwstaat gebracht worden. Eerlijk gezegd had ik er eerst maar weinig vertrouwen in toen hij vooraf zei dat het helemaal goed zou komen met de witte gelcoat maar Ton heeft alle verwachtingen overtroffen.

Ik bied nu de Namasté te koop aan op de een verkoopsite:

https://www.botentekoop.nl/boot/2007-winner-10.10-9176719/

Work in progress…..
Zo mooi is de Namasté nog nooit geweest !
De echte Winner kombuis met stortkoker
Nieuwe Raymarine met NKE instrumenten en autopilot

Wat nu nog gebeuren moet is het grondig reinigen van al het antislip profiel en een extra waslaag voordat het nieuwe seizoen begint. En natuurlijk het beslag dat verwijderd was t.b.v. het poetsen er weer op zetten. Inmiddels is ook een nieuw B&G Triton display gemonteerd in de kuip die via de NMEA2000 bus alle mogelijke navigatie data kan laten zien. Maar eigenlijk is een Ipad het perfecte display met de NKE app.

Update: op een mooie zaterdagavond heb ik de advertentie on-line gezet en zondagochtend had ik al 2 reacties waarvan de eerste mij direct vroeg het verkoopprocess op te schorten totdat hij de boot had gezien. Na een lange reis per trein uit Hamburg was eigenlijk binnen 5 nadat hij de loods in was gelopen de beslissing genomen: ik koop de boot ! Daarna ging het alleen nog maar over hoe mooi de boot was. Medio mei komt hij met een bemanning om de boot naar Hamburg te varen en moeten wij opzoek naar een nieuw project !

Plaats een reactie